Start het nieuwe jaar met nieuw haar!

Start het nieuwe jaar met nieuw haar!

Bij My Way Hairstyling geloven we naast goede voornemens, ook in goed en nieuw haar! Daarom staan wij ook dit jaar weer te popelen om jouw coupe onder handen te nemen. Weet je nog niet zo goed wat voor kapsel je wilt? Laat je dan inspireren door onderstaande haartrends van 2020. 

Zet het vast

Tijdloos en toch super vrouwelijk: de knot. Goed nieuws als je niet heel handig bent met hairdo’s: de messy bun is helemaal hip! Of je nu voor één of twee knotjes kiest, zorg ervoor dat ze lekker rommelig zijn. Wil je toch liever een wat nettere knot? Check dan deze video, waarin je wegwijs wordt gemaakt in de wereld van de buns.

Maar ook de vlecht of de strik is helemaal van 2020. Een vlecht kun je op tal van manieren maken, maar het hoeft – net zoals bij de bun – echt niet netjes. In de vorige blog vertelden we je hoe je het strikje moet maken. Nog even een reminder:

  1. Pak twee strengen haar van gelijke dikten, vanaf de voorkant van je hoofd.
  2. Vouw deze samen in een lus (niet te groot) en zet vast met een klein elastiekje.
  3. Vervolgens splits je die lus in tweeën.
  4. Ze de lusjes vast met spelden.
  5. Pak in het midden van de vastgezette lussen een stukje haar. Drapeer dit in het midden van de lusjes.
  6. En daar verschijnt het strikje. Beetje haarlak erop spuiten en je bent klaar voor het feest!

Naast de strik van haar is ook de grote textiel strik weer in de mode. Geschikt voor een klassieke look, waarbij je jouw haar netjes in model houdt. Hoe groter, hoe beter!

Haartrends uit vroegere jaren

Op de catwalk zien we bij de grote ontwerpers gave hairdo’s uit de jaren ‘70. Hoe groter, hoe beter! De ultieme jaren ’70 coupe is lang, golvend en rock and roll met een flinke dosis bohemian. Kies voor nonchalant, los golvend haar. Om dit te creëren heb je lekker wat mousse, een föhn, krultang en haarlak nodig. Breng je haar in model met je vingers en klaar ben je!

Wie herinnert zich het typische big hair uit de jaren ‘80? In 2020 kun je je weer helemaal uitleven op die trend. In deze video tutorial leer je stap voor stap hoe jij ook groot haar a la de jaren ‘80 creëert. Daarnaast is het wafeltjeshaar uit de jaren ‘90 terug van weggeweest. Haal die wafeltang dus maar weer van zolder, want deze hairdo wil je zeker proberen dit jaar!

Daag ons uit

Welk nieuw haar jij ook kiest voor het nieuwe jaar, bij My Way Hairstyling kunnen we elk kapsel creëren. Van nonchalante vlechten tot rommelige knotjes en van big hair tot gave wafels.

Maak nu een afspraak online en daag ons uit om ook van jouw haar iets unieks te maken!

Deel dit bericht

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl