kapper, hairfashion, schoonheidssalon, haarmode
kapper, hairfashion, schoonheidssalon, haarmode Onze openingstijden Uw kapsalon in Bergschenhoek

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 9.00 - 18.00
  • Woensdag 9.00 - 18.00
  • Donderdag 9.00 - 20.00
  • Vrijdag 9.00 - 17.30
  • Zaterdag 8.00 - 16.00
  • Zondag Gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
De Vlashoeck 18-20 2661 LM Bergschenhoek
010 - 521 72 66
info@mywayhairstyling.nl

Ons team

Kapsalon

Wil je een nieuw kapsel of een andere kleur? Ons team helpt je de juiste keuze te maken om je persoonlijkheid nog mooier naar voren te laten komen. Wij werken met een breed assortiment aan kleuren en vele soorten hoogwaardige verzorgings- en stylingproducten van L’oréal Professionnel en Kerastase. Hierdoor zijn wij in staat om aan iedere wens van de klant te voldoen.

Overige diensten

Wanneer je het eigen haar te dun vindt, je wellicht langer haar wilt of misschien wel heel wat anders, probeer dan de hairextensions van Great Lengths. Deze haarverlengingen zijn van echt haar en in diverse kleuren te verkrijgen. Genoeg mogelijkheden om aan jouw persoonlijke wensen te voldoen. Wij hebben ook diverse bruidsarrangementen voor het haar, make-up en de schoonheidssalon. Als u op zoek bent naar een origineel cadeau, hebben wij ook onze eigen cadeaubonnen die u voor ieder bedrag kunt krijgen. Wanneer je het eigen haar te dun vindt, je wellicht langer haar wilt of misschien wel heel wat anders,
probeer dan de hairextensions van GREAT LENGHTS. Deze haarverlengingen zijn van echt haar en in diverse kleuren te verkrijgen. Genoeg mogelijkheden om aan jouw persoonlijke wensen te voldoen.
Wij hebben ook diverse bruidsarrangementen voor het haar, make-up en de schoonheidssalon.
Als u op zoek bent naar een origineel cadeau, hebben wij ook onze eigen cadeaubonnen die u voor ieder bedrag kunt krijgen.

De gezelligste kapsalon van Bergschenhoek

My Way Hairstyling bevindt zich in het bruisende centrum van Bergschenhoek. Met onze kapsalon voorzien wij in elke behoefte. Met onze enthousiaste medewerkers en ons ervaren team doen wij er alles aan om je altijd met een lekker gevoel en een verbeterde uitstraling de deur uit te laten gaan.