Hairstyling

Je wordt in onze salon geknipt en gekleurd volgens de laatste modetrends. Het team van My Way Hairstyling geeft jou een op maat advies op gebied van kleur, verzorging en styling.

 

 

Onze behandelingen

Onze behandelingen zijn professioneel en worden ten allen tijde door onze vakmensen uitgevoerd. Het team van My Way Hairstyling stelt dan ook hoge eisen aan het kapsel. We luisteren goed naar jou en proberen een coupe te realiseren die bij jou past. Be You!

naar de prijslijst
be you.

Trends van dit seizoen

De trends van dit seizoen worden door het team van My Way Hairstyling op de voet gevolgd. Dat betekent dat wij altijd de nieuwste kleuren in huis hebben en de nieuwste knip- en kleurtechnieken beheersen.

De kleurtrend voor 2020 is veelzijdig met veel kleurschakeringen. Van zachte, lila pastelkleuren tot zwaardere, donkerdere kleuren. Het team van My Way Hairstyling ziet voor 2020 heel veel kleurtechnieken met een zijdeachtige glans.

 

jaren 80 koper chocoladebruin warme blond tinten golden rose gelaagd krullen kort big hair paardenstaart vlechten

Hairtalk Extensions

Geen vrouw is hetzelfde. Maar iedere vrouw is wel graag van top tot teen verzorgd. Één van de belangrijkste ingrediënten van een modern en verzorgd uiterlijk is ongetwijfeld het kapsel. Met Hairtalk Extensions is het mogelijk een haarverlenging en/of – verdikking volledig aan te passen naar de wens van de individuele vrouw. Hairtalk is beschikbaar in 6 verschillende kwaliteiten en 4 verschillende lengtes. Daarmee biedt het Hairtalk systeem ultieme flexibiliteit en is het resultaat 100% persoonlijk met behoud van de natuurlijke uitstraling.

Maak meteen een afspraak

afspraak maken
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl