Nieuwe look & feel

Nieuwe look & feel

Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, een nieuwe website. Als vaste klant zal het je vast en zeker zijn opgevallen! Eindelijk is de online look & feel aangepast op de offline look & feel van My Way Hairstyling. Onze kapsalon ging de afgelopen 30 jaar wél steeds mee met de tijd, maar de rest bleef een ondergeschoven kindje. Nu is het eindelijk weer in één lijn en daar zijn we trots op!

Al 30 jaar in Bergschenhoek

Zo’n dertig jaar geleden startte Lex Buisman My Way Hairstyling in het centrum van Bergschenhoek. Inmiddels is de kapsalon uitgegroeid tot een moderne zaak, waar niet alleen het haar een speciale behandeling krijgt. Naast professionele kappers vind je bij ons ook een visagiste. We gaan zelfs een stapje verder met ‘Cosmediq’, waar je o.a. terecht kunt voor permanente make-up. Kortom: je loopt bij ons al dertig jaar de deur uit als de mooiste versie van jezelf!

L’Oréal en Kérastase

Hoewel de look & feel helemaal is aangepakt, zijn we ervan overtuigd dat je goede dingen niet moet veranderen. Daarom zijn wij nog steeds een L’Oréal kapsalon. Dit ben je van ons gewend en dat houden we zo! Daarnaast vinden wij de producten van dit merk heerlijk om mee te werken en volgen we regelmatig inspirerende bijeenkomsten van L’Oréal. Hier krijgt ons team nieuwe ideeën van, waar jij als onze gast weer van profiteert. Ook zijn we nog steeds ambassadeur van Kérastase, een hoogwaardig haarverzorgingsproduct. Ook iets dat we lekker behouden.

De juiste balans

Doordat we de juiste balans hebben gevonden in behoud en vernieuwing, hopen we dat je nog meer bij ons gaat genieten! Voor het team van My Way Hairstyling is het elke dag sowieso een feestje om gasten te ontvangen uit Bergschenhoek en omstreken. We vinden het heerlijk als we je in de watten mogen leggen en de mooiste versie van jezelf tevoorschijn kunnen toveren!

Kom je gauw op bezoek? Je kunt nu ook heel gemakkelijk online boeken. Handig, toch!

Deel dit bericht

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl