Herenkapsel inspiratie

Herenkapsel inspiratie

‘Als uw haar maar goed zit’ is niet alleen een bekende leus onder dames. Tegenwoordig vinden heren hun kapsel net zo belangrijk! Vaak komt daar nog een gestylde baard en/of snor bij om de look af te maken. In dit blog geven we haarinspiratie voor heren met kort, medium lang en lang haar. Heeft u uw keuze gemaakt? Maak dan een afspraak bij My Way Hairstyling in Bergschenhoek, zodat wij uw haarwens kunnen vervullen!

Korte herenkapsels

Korte herenkapsels zien we het meeste in onze kappersstoel. Logisch, want deze coupes zijn praktisch, geven een business casual look én leggen de nadruk op bepaalde eigenschappen van het gezicht. Wilt u uw kaaklijn bijvoorbeeld extra benadrukken, dan kan dit heel goed met een kort model.

De super strakke zijkanten en randen bij korte herenkapsels zijn een hit in 2020. Wilt u een messy en nonchalante look creëren? Laat uw lokken bovenop dan groeien. Op een vrije zondag of als u naar bijvoorbeeld het strand gaat laat u ‘de boel de boel’, maar met een beetje wax kunt u uw langere lokken ook speels in model brengen.

Een andere toffe look is de scheiding. Terug uit de ‘90’s! Deze coupe kunt u op diverse manieren dragen, van subtiel tot een hard met een ingeschoren lijn. Bij korte kapsels is de scheiding een veelgekozen model. Twijfelt u of dit bij u past? Laat dan eerst een subtiele scheiding maken, zodat u kunt wennen aan dit kapsel. Onze kapsters denken graag met u mee over een passende scheiding!

Medium lang haar? Gooi ‘t los!

Onder medium lang haar verstaan wij haren die ongeveer 10 tot 20 centimeter lang zijn. Om meteen maar met de deur in huis te vallen: de manbun is verleden tijd. Dus gooi uw haar lekker los! We begrijpen dat er een ‘vervelende’ tussenperiode is tussen kort en middellang haar, maar vastzetten is niet de oplossing. Een goede pasta of wax brengt uw lokken weer in balans.

Ook bij medium lange herenkapsels komen de jaren ‘90 weer terug. Google maar even op afbeeldingen van Kurt Cobain, want zijn rock & roll lokken zijn uw uitgangspunt! Om deze coupe te creëren kunt u uw haar het beste in de avond wassen, in de nacht laten drogen en ‘s ochtends een grove borstel er doorheen halen. Een beetje pasta of haarolie als finishing touch en that’s all!

Lange lokken

Ook de ‘beach- of surflook’ is hot. Een super makkelijk kapsel voor een nonchalante look. Laat uw haar los hangen, spray een beetje textuurspray in uw lokken en laat de wind de rest doen.

Maak een afspraak

Wilt u meer tips over herenkapsels? Of bent u benieuwd welke ‘nieuwe’ look u staat? Maak een afspraak met My Way Hairstyling in Bergschenhoek voor een advies op maat.

#mywayhairstyling #kapper bergschenhoek #kapsalon bergschenhoek #herenkapper #kapselinspiratie #trends herenkapsels #herenkapsels 2020 #lang haar heren #kort haar heren

Deel dit bericht

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl