Cosmediq

Cosmediq is uw beautyspecialist voor permanente make-up. Voor wenkbrauwen, lippen, eyeliners, scalp pigmentatie en medische behandelingen kunt u bij ons een afspraak maken.

Wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up gecorrigeerd zodat natuurlijke wenkbrauwen ontstaan zoals alleen visagisten ze kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met PMU worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en groeien de haren niet meer terug? Met PMU wordt u gezicht weer compleet. En natuurlijk hoeft u de wenkbrauwen nooit meer te tekenen.

Onderstaande prijzen zijn inclusief btw en inclusief één nabehandeling.

Wenkbrauwen schaduwtechniek € 305,-
Wenkbrauwen Microblading € 295,-
Wenkbrauwen Hairstroketechniek € 305,-
Wenkbrauwen Hybridpigmentatie € 305,-
Opfrissen (Touch-up): opfrisbehandeling vaste klanten na een jaar (geen nabehandeling inbegrepen) € 110,-
Opfrissen (Touch-up): opfrisbehandelingen nieuwe klanten € p.o.a.

Lippen

Bij de lipcontouren kan met PMU een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van de lippen zodat deze een symmetrisch aangezicht krijgen is een belangrijke toepassing van PMU. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduweffect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Lipliners € 285,-
Lipliner + inschaduwen € 335,-
Full lips € 385,-
Opfrissen (Touch-up): opfrisbehandeling vaste klanten na een jaar (geen nabehandeling inbegrepen) € 385,-
Opfrissen (Touch-up): opfrisbehandelingen nieuwe klanten € p.o.a.

Eyeliners

Bij PMU kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aangezicht en de uitstraling van de ogen worden verbeterd. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen zonder zorgen over uitgelopen make-up. En nooit meer zelf tekenen!

Eyeliner boven € 205,-
Eyeliner onder € 185,-
Eyeliner boven en onder € 285,-
Eyeliner boven en onder (extra breed) v.a. € 305,-
Opfrissen (Touch-up): opfrisbehandeling vaste klanten na een jaar (geen nabehandeling inbegrepen) € 110.-
Opfrissen (Touch-up): opfrisbehandelingen nieuwe klanten € p.o.a.

Scalp pigmentatie

Scalp pigmentatie is een redelijk nieuwe en revolutionaire behandelmethode waarbij met behulp van een specifieke naald en een speciaal ontwikkeld pigment stoppels in de huid wordt aangebracht. Door dit te doen wordt het uiterlijk van een geschoren hoofd gecreëerd. Het ideale van de techniek is dat het toegepast kan worden bij zowel haar dat pas begint met dunner worden als pleksgewijze kaalheid en gevorderde kaalheid. De pigment stoppels geven een optische illusie en zijn niet van echt haar te onderscheiden.

Een medische pigmentatie is altijd maatwerk. De prijs van de behandeling zal daarom tijdens de intake in overleg worden vastgesteld.
Bovenstaande prijzen zijn inclusief btw en inclusief één nabehandeling.

Scalp pigmentatie (stoppeltattoo) € p.o.a
Opfrissen (Touch-up): opfrisbehandeling vaste klanten na een jaar (geen nabehandeling inbegrepen) € 110,-
Opfrissen (Touch-up): opfrisbehandelingen nieuwe klanten € p.o.a

Medisch

Areola/Tepelhofreconstructie
Naast de cosmetische toepassingen wordt PMU veelvuldig toegepast in de medische wereld. Een van de belangrijkste toepassingen is het pigmenteren van de tepelhof (areola). Na een borstreconstructie of een borstbesparende operatie kan met PMU een geheel nieuwe en natuurlijke tepelhof worden aangebracht. Tevens kan een bestaande tepelhof intensiever van kleur worden gemaakt.

Derma pigmentatie
Daarnaast is het camoufleren van littekens en brandwonden meestal ook mogelijk. Afhankelijk van de uitkomst van de huidanalyse, en na overleg met de huisarts of specialist wordt bepaald wat de mogelijkheden zijn. In veel gevallen geeft een dermapigmentatie een prachtig resultaat en is een litteken vaak niet meer zichtbaar na de behandeling. Deze wordt dan in de huidskleur gepigmenteerd waardoor de illusie wordt gewekt dat er nooit en litteken heeft gezeten.

Onderstaande prijzen zijn inclusief btw en inclusief één nabehandeling.

Litteken Correctie € p.o.a
Areola (cosmetisch) € p.o.a
Areola (medisch) € p.o.a
Opfrissen (Touch-up): opfrisbehandeling vaste klanten na een jaar (geen nabehandeling inbegrepen) € 110,-
Opfrissen (Touch-up): opfrisbehandelingen nieuwe klanten € p.o.a

Maak meteen een afspraak

afspraak maken
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl