kapper, hairfashion, schoonheidssalon, haarmode
kapper, hairfashion, schoonheidssalon, haarmode Onze openingstijden Uw kapsalon in Bergschenhoek

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 9.00 - 18.00
  • Woensdag 9.00 - 18.00
  • Donderdag 9.00 - 20.00
  • Vrijdag 9.00 - 17.30
  • Zaterdag 8.00 - 16.00
  • Zondag Gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
De Vlashoeck 18-20 2661 LM Bergschenhoek
010 - 521 72 66
info@mywayhairstyling.nl

Pro Fiber L’Oréal

Home / Haartrends / Pro Fiber L’Oréal

Pro Fiber L’Oréal

Haartrends, Nieuwe Producten / 9 juli 2015 / No Comment

Ben jij op zoek naar langdurig haarherstel?

Beschadigd haar: één van de grootste problemen die de kapper tegenkomt in zijn salon. Tot nu toe bestonden hiervoor alleen tijdelijke oplossingen. Na jarenlange research lanceert L’Oréal Professionnel nu een unieke, langhoudende herstelbehandeling die de haarvezels zó repareert dat het lijkt of ze nooit beschadigd waren: PRO FIBER.

Maar liefst 60% van de vrouwen vindt beschadigd haar een punt van zorg. De laboratoria van L’Oréal Professionnel deden 15 jaar intensief onderzoek naar de kenmerken van beschadigd haar. De opgebouwde expertise leidde tot een gepatenteerd technologisch hoogstandje: het APTYL 100 moleculair complex. Voor het eerst is het mogelijk om tijdens de salontreatment herstellende moleculen binnen in de haarvezels te verzegelen.

L’Oréal Professionnel creëerde drie oplossingen, afhankelijk van de mate en de soort van beschadiging: RECTIFY voor beschadigde cuticula, RESTORE voor beschadigde cuticula en cortex en RECONSTRUCT voor een zwaar beschadigde cortex. Elke lijn bevat een shampoo, conditioner, masker en leave-in treatment voor thuis. In het hart van iedere verkooplijn bevinden zich PRO FIBER RE-CHARGE monodoses, voor het opladen van het hersteleffect. De kapper diagnosticeert en kiest de juiste lijn samen met de consument via de PRO FIBER APPLICATIE.

 

Leave a reply