kapper, hairfashion, schoonheidssalon, haarmode
kapper, hairfashion, schoonheidssalon, haarmode Onze openingstijden Uw kapsalon in Bergschenhoek

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 9.00 - 18.00
  • Woensdag 9.00 - 18.00
  • Donderdag 9.00 - 20.00
  • Vrijdag 9.00 - 17.30
  • Zaterdag 8.00 - 16.00
  • Zondag Gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
De Vlashoeck 18-20 2661 LM Bergschenhoek
010 - 521 72 66
info@mywayhairstyling.nl

Kerastase Chronologiste

Home / Haartrends / Kerastase Chronologiste

K_rastase_Chronologiste2

Kerastase Chronologiste

Haartrends, Nieuwe Producten / 19 februari 2015 / No Comment

Omdat het haar iedere dag lijdt onder de schadelijke effecten die in de loop van de tijd ontstaan (uitdroging en verzwakking van het haar veroorzaakt door UV-stralen, herhaaldelijk kleuren en vervuiling), heeft La Recherche Avancée L’Oréal inspiratie gezocht in de unieke, revaliserende eigenschappen van kaviaar, een natuurlijke bron voor de creatie van een uitzonderlijke verzorgingsbehandeling.

Concentré Caviar Mimétique
Een vooraanstaande combinatie van waardevolle, essentiële bestanddelen in de hoogste concentratie ooit. Van nature rijk aan essentiële aminozuren, proteïnen, lipiden, spoorelementen en iodine, bevordert kaviaar het herstellen en revitaliseren van zowel huid als haar. Geïnspireerd door de buitengewone, natuurlijke eigenschappen van kaviaar, heeft Kérastase de kenmerken ervan gereproduceerd tot een unieke samenstelling genaamd Caviar Mimétique.

Kérastase Chronologiste herstellend vitaal concentraat
Twee unieke verzorgingsproducten, een crème en kaviaarparels, die pas op het allerlaatste moment gemengd worden, om de integriteit van de waardevolle ingrediënten te behouden. Als je deze producten bij elkaar voegt, mengen ze zich tot een uitzonderlijke verzorgende behandeling die de volledige rijkheid en kwaliteiten van kaviaar reconstrueert. Dit mengsel wordt dan met een speciaal ontwikkelde massagetechniek aangebracht.

Volgens Kérastase is Chronologiste de beste verzorging die ze ooit hebben gecreëerd. Het product zou het volgende doen:

Een gevoede en herstelde haarvezel. Het haar is verrijkt met essentiële bestanddelen met een “als nieuwe” haarvezel als resultaat. Het haar is soepel, zacht en glanzend. De jeugdige schoonheid is wedergekeerd.
Gezond en sterk haar van aanzet tot punt dankzij een gekalmeerde en gehydrateerde hoofdhuid.
Je kunt deze gepersonaliseerde Chronologiste Service in onze kapsalon laten doen. Een behandeling duurt 30 minuten en kost rond de €50,-
Neem thuis de tijd om de ervaring met Chronologiste te herbeleven en de ultieme metamorfose van het haar voort te zetten.

Comments are closed.